Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Van der Vlies Nautic (‘Van der Vlies Nautic') ten aanzien van de website www.Van der Vlies Nautic.nl  u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Van der Vlies Nautic. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Van der Vlies Nautic. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Van der Vlies Nautic met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Van der Vlies Nautic behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Van der Vlies Nautic alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Van der Vlies Nautic niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Van der Vlies Nautic, welke geen eigendom zijn van Van der Vlies Nautic, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Van der Vlies Nautic. Hoewel Van der Vlies Nautic uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Van der Vlies Nautic worden onderhouden wordt afgewezen.

Van der Vlies Nautic sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

U bevindt zich hier:Disclaimer»Disclaimer - Van der Vlies Nautic

De Nationale Vaarbon

Vanaf 21 maart kunnen waterliefhebbers ‘m cadeau krijgen: de Nationale Vaarbon.

Lees verder ....

Volg -en waarschuwingsysteem

Houd uw kostbare objecten 365 dagen per jaar 24 uur per dag in de gaten zonder abonnementskosten.

Lees verder ......

Teak en Textiel behandeling

Het onbehandelde teak op uw jacht heeft veel te lijden onder de weersinvloeden,

Lees verder ......

Over ons

Van der Vlies Nautic

Hensonweg 10
4462 GV GOES
Tel.: +31 (0)6 245 310 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag op afspraak

Over ons

Van der Vlies Nautic

Veerdam 5
4484 NV Kortgene
Mobiel: +31 (0)6 245 310 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden:
Iedere dag van 09.00 - 18.00 uur