De Nationale Vaarbon

Wij accepteren de Nationale Vaarbon - De cadeaubon voor waterliefhebbers!

Vanaf 21 maart kunnen waterliefhebbers ‘m cadeau krijgen: de Nationale Vaarbon. Voor het eerst is er een cadeaubon speciaal gericht op waterrecreatie. De bon kan in heel Nederland ingewisseld worden. Niet alleen om te varen, maar ook eten en overnachten aan het water is mogelijk. Daarnaast kunnen ontvangers met de bon watersportartikelen aanschaffen. Onder andere bootverhuurbedrijven, rederijen, jachthavens, vaarscholen, hotels, restaurants en de Botenwacht hebben zich bij de Nationale Vaarbon aangesloten. De cadeaubon is te koop via www.nationalevaarbon.nl.

 

 

 

 Initiatief vanuit de branchevaarbon

De Nationale Vaarbon is een initiatief vanuit de vaarbranche zelf. We merken dat veel klanten hun vrienden of familie een dagje op of rondom het water cadeau doen. Niet vreemd natuurlijk, want Nederland is een waterland. Meer dan de helft van de Nederlanders recreëert minstens een keer per jaar langs of op het water. Daar willen we met de Nationale Vaarbon op in spelen. Zo bieden we waterliefhebbers volop keuze en geven we tegelijk onze collega’s in de waterrecreatie branche een positieve impuls.

Volop te kiezen

In enkele weken tijd meldden zich meer dan 60 deelnemers aan bij de Nationale Vaarbon, een aantal dat dagelijks groeit en naar verwachting deze maand nog verdubbelt. Kanovaren over de Biesbosch, een tocht door de Amsterdamse grachten, een zeilcursus in Friesland, sloepvaren op het Veerse Meer, wakeboarden in Overijssel, slapen met uitzicht over de Maas of shoppen voor zeilartikelen. Het is slechts een greep uit het aanbod waar de ontvanger van de Nationale Vaarbon terecht kan. Water staat voor genieten. Met de vaarbon maken we het mensen zo makkelijk mogelijk het water op te gaan, en laten we zien hoeveel mogelijkheden er zijn.

Volg -en waarschuwingsysteem

Houd uw kostbare objecten 365 dagen per jaar 24 uur per dag in de gaten zonder abonnementskosten.

Lees verder ......

Teak en Textiel behandeling

Het onbehandelde teak op uw jacht heeft veel te lijden onder de weersinvloeden,

Lees verder ......

Over ons

Van der Vlies Nautic

Hensonweg 10
4462 GV GOES
Tel.: +31 (0)6 245 310 80
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag op afspraak