Teak en Textiel Nano behandeling

Het onbehandelde teak op uw jacht heeft veel te lijden onder de weersinvloeden, waardoor de zachtste vezels uit het oppervlak verdwijnen en zich in deze ruimte vuil en vocht ophoopt. Hierdoor blijft uw teak langer nat en wordt uw teak groen en glad en er kan zelfs schimmel en houtrot ontstaan. De huidige middelen als teak sealers gaan dit proces tegen, maar zijn maximaal slechts 3 maanden werkzaam.

Wij hebben nu hiervoor de oplossing, Nano Maritiem Teak, een behandeling met technieken uit de ruimtevaart. Nano Maritiem Teak brengt een ultra dunne onzichtbare en duurzame laag (6 - 9 maanden) aan op het oppervlak van het teak en beschermt zo het oppervlak tegen alle soorten vervuiling zoals water, olie en vetten. Na een behandeling met Nano Maritiem Teak kan het vuil zich niet meer aan het hout hechten, het vuil spoelt er met iedere regenbui gewoon weer af!

Nano Maritiem Teak is geschikt voor alle teak oppervlakken zoals teak dekken, vloeren, banken, stuurwiel, vlonders, motorkist, tafels, potdeksel, oftewel al het teak aan uw schip.

Dit product is tevens leverbaar voor uw textiel aan boord zoals bootkussens, matrassen, buiskappen en dekzeilen, maar ook voor uw bank thuis. Hiervoor is Nano Maritiem textiel & leder ontwikkeld. Dit product brengt net als Nano Maritiem Teak een ultra dunne laag aan op de vezels of het (kunst)leer en beschermt zo het oppervlak tegen alle soorten nat en droog vuil.

Uw bootkussens, buiskap en dekzeil zijn altijd onderhevig aan weersinvloeden en zijn vaak het slachtoffer van vogelpoep en wijn/frisdrank vlekken.
De UV straling verkleurt de stof en door het vocht en vuil dat zich in de stof nestelt wordt uw buiskap of dekzeil snel vies en groen of gaat zelfs schimmelen.
Vogelpoep bijt zich in de stof waardoor er een vlek ontstaat en het effect van wijn is u waarschijnlijk wel bekend. Natuurlijk zijn nooit de juiste producten aan boord om deze vlekken direct te verwijderen waardoor er een permanente vlek ontstaat.

Met Nano Maritiem Textiel en (kunst)leder voorkomt u dat vuil en vocht in de stof kan trekken doordat dit er gewoon op blijft liggen. U dept of veegt het vuil er gewoon weer af.

Eigenschappen van Nano Maritiem Teak en Nano Maritiem Textiel & Leder:

Nano Maritiem Teak 500ml € 32,50,-

Nano Maritiem Textiel en leder 500ml € 29,95,-

 

U kunt dit product bij ons bestellen, maar wij kunnen deze behandelingen ook geheel voor u uitvoeren. Neem voor meer informatie en/of offerte contact met ons op of kom langs voor een demonstratie.