Verhuur sloepen Veerse Meer

 

Sloep 5 personen 7 personen 8 personen
Haven Kortgene Kortgene Kortgene
½ dag v.a. €   75,- € 100,- € 110,-
1 dag € 160,- € 200,- € 235,-

 

Sloep 8 personen 10 personen 12 personen
Haven Kortgene Kortgene Kortgene
½ dag v.a. € 110,- € 130,- € 145,-
1 dag € 235,- € 235,- € 250,-

 Meer informatie of reserveren klik hier

 

Heb je zin om een hele of halve dag, een weekend of zelfs een week een sloep tot je beschikking te hebben en heerlijk te genieten van de Zeeuwse wateren. Dan kan je bij ons een van onze sloepen huren. Je kan het gehele Veerse meer van Kortgene tot aan Veere en van Wolphaartsdijk tot aan Kamperland verkennen en bijvoorbeeld picknicken op een van de vele eilandjes.

De vele eilandjes zijn net kleine paradijsjes om even uit te rusten of te gaan picknicken. Op bijna alle eilandjes zijn toiletten aanwezig.  Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen en op sommige eilandjes spot je herten. Je kunt uiteraard ook heerlijk zwemmen in het Veerse Meer of krabbetjes vangen op de steigers.

 

Gedurende het vaarseizoen van maart tot en met oktober zijn vanuit de haven van Kortgene onze sloepen te huur.

De boten zijn geschikt voor maximaal 12 personen en een vaarbewijs is niet nodig. Het is ook mogelijk een sloep met kapitein te huren. Klik hier voor ons aanbod.

Wij geven een volledige uitleg van de sloep bij ingebruikname en verstrekken tevens een vaarkaart van het gehele gebied en geven je handige en leuke tips.
Het is ook mogelijk een sloep met kapitein te huren.

  

 

 

   * Indien het een beetje regent kunt u gewoon varen, maar bij harde regen, onweer en windkracht 6 of harder kunt u uw reservering kosteloos omboeken.